Werken met grote of kleinere ingenieursbureau’s; wat heeft jouw voorkeur?

“Beter op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen”, “je bent als opdrachtgever geen nummer”, “een meer persoonlijke benadering/relatie”, “een gunstiger prijs-kwaliteit verhouding”, “het zijn echte specialisten” ….. een greep uit de positieve geluiden die wij met grote regelmaat te horen krijgen.

Binnen iASSET werken wij voor ieder onderdeel in de openbare ruimte (thema) met een gespecialiseerd (kleiner) ingenieursbureau (20-50 medewerkers). ‘Onze opdrachtgevers ontzorgen met behulp van iASSET’, is de samenbindende factor en het hogere doel. Dat creëert focus en een gevoel van saamhorigheid. Het synergetische effect is heel groot; we leren van elkaar en stimuleren elkaar. Kortom van onze kant en onze opdrachtgevers zijde niets dan positieve geluiden. Maar we zijn erg nieuwsgierig naar jouw mening en zouden het op prijs stellen als je die met ons zou willen delen op onze site of LinkedIn.

Overigens is er binnen iASSET voor onze opdrachtgevers uiteraard geen sprake van gedwongen winkelnering. Wil je na de implementatie van het systeem, werkzaamheden uitbesteden aan jouw huisaannemer dan ben je daar vrij in.

iASSET beheer eenvoudig gemaakt.
Voor prijslijst, demo en gebruiksvoorwaarden: www.iasset.nl
Word lid van onze LinkedIn groep: http://tinyurl.com/iASSETonLinkedIn

Deel dit nieuws item:
zzzzzz
Werken met grote of kleinere ingenieursbureau’s; wat heeft jouw voorkeur?