Tijd voor Friese Oranjekoeken, oftewel: "De opvolger van GEO-OBIS is aangeschaft!"

Onder de kop "De opvolger van GEO-OBIS is aangeschaft!" publiceerde de provincie Friesland onlangs intern het heugelijke feit dat het contract met iASSET op 9 mei is ondertekend. Wij willen jullie dit artikeltje niet onthouden:

Het bedrijf iAsset heeft in een speciale Europese aanbestedingsprocedure ('Best Value Procurement': prestatie inkoop) hun meerwaarde aangetoond. Zij mogen de opvolger van ons huidig beheer systeem GEO-OBIS leveren. Het nieuwe systeem heeft veel nieuwe mogelijkheden in zich om volgens de Asset managementmethodiek onze eigendommen in de openbare ruimte integraal te beheren. Wij volgen hierbij o.a. de NEN systematiek. Via een nieuw gegevensmagazijn, waarin wij diverse geo en andere data verzamelen en beschikbaar hebben, sluiten wij iAsset op de basisregistraties aan. De selectie van de nieuwe oplossing is in nauwe samenwerking tussen PW, YGN en IV tot stand gekomen. De komende weken wordt voor PW de data en informatie omgezet naar iAsset. Na de zomer kunnen we aan de slag met deze software.

Bijschrift bij de foto (let even op de heerlijke Friese Oranjekoeken!!!): Marcel Hoekstra en directeur Fred Westenberg van iAsset ondertekenen het contract voor het nieuwe assetmanagement systeem

i

Heeft u onze promotiefilm al gezien?: http://vimeo.com/123107691
Voor demo, kosten en gebruiksvoorwaarden: www.iasset.nl
Word lid van onze LinkedIn groep: http://tinyurl.com/iASSETonLinkedIn

Deel dit nieuws item:
zzzzzz
Tijd voor Friese Oranjekoeken, oftewel: "De opvolger van GEO-OBIS is aangeschaft!"