Schouwen, melden en inspecteren in het veld

Schouwen, melden en inspecteren in het veld

Met de iASSET Schouw app heeft een beheerder of inspecteur een zeer doelmatig gereedschap om met een handzaam mobiel apparaat in het veld te werken. De gereden of gelopen route kan worden vastgelegd en bevindingen kunnen worden gemeld volgens CROW323 of een vrij in te vullen meldingenformulier. De GPS en fotocamera van het mobiele apparaat worden daarbij gebruikt om de melding van locatie en beeld te voorzien.

De app is ontwikkeld voor de kantonniers van onze 8 provinciale klanten. Met name voor de noordelijke en zuidelijk provincies, waar de mobiele data-dekking minder is dan in de Randstad is de applicatie zeer robuust gebouwd. Bij verbindingsverlies werkt deze zonder problemen door en synchroniseert weer als het internet terug is. Deze eigenschap blijkt ook zeer nuttig in industriële omgevingen waar in explosiegevaarlijke zones geen signaal mag worden uitgezonden of waar door de omgeving de ontvangst wordt belemmerd.

De Schouw app is inmiddels uitgebreid met de mogelijkheid zonder verbinding objecten toe te voegen (inventarisatie, actualisatie van je areaal) en te inspecteren. Op dit moment kan een NEN2767 en een VTA-inspectie worden gedaan. De komende maanden zullen we deze uitbreiden met de overige inspecties, waaronder de zelf te configureren inspectie.

Door filtering en clustering blijven de hoeveelheid informatie in het scherm en de snelheid van de applicatie onder controle. Je kunt dus leuker én makkelijker inspecteren met iASSET!

Deel dit nieuws item:
zzzzzz
Schouwen, melden en inspecteren in het veld