Provincie Zeeland bekwaamt zich in het gebruik van iASSET en de Schouw app.

In week 24 en 25 hebben wij 54 medewerkers van de Provincie Zeeland opgeleid in het gebruik van iASSET. Iedere groep heeft een op maat gesneden opleiding gekregen. Het ging om de volgende groepen medewerkers:
* Functioneel en Thema beheerders
Voor hen hebben we een cursus samengesteld met een algemene inleiding en het gebruik van iASSET. Ook passeerde de "meldingen module" de revue.
* Medewerkers van het Klant Contact Centrum
Voor de medewerkers van het Klant Contact Centrum hebben we naast een algemene inleiding met name ingezoomd op de meldingen module. Meldingen van burgers, politie, RWS enzovoorts worden daarmee snel en efficiënt doorgespeeld naar de verantwoordelijke persoon voor het oplossen van deze meldingen.
* Kantonniers
Voor hen was 'de overgang' nog het grootst. Na het uitreiken van de gloednieuwe iPads volgde een korte algemene instructie, waarna we dieper op de Schouw-app zijn ingegaan. Zoals je op de foto’s kunt zien, pakten ze het allemaal goed op en werd er enthousiast geëxperimenteerd met de track en trace functionaliteit en het vastleggen van meldingen. De heren Kantonniers leken het allemaal erg leuk te vinden!

We zeggen tenslotte niet voor niets iASSET; Leuker kunnen we het wel maken, en makkelijker ook!

Heeft u onze promotiefilm al gezien?: http://vimeo.com/123107691
Voor demo, kosten en gebruiksvoorwaarden: www.iasset.nl
Word lid van onze LinkedIn groep: http://tinyurl.com/iASSETonLinkedIn

image3

image1

image2

image4

Deel dit nieuws item:
zzzzzz
Provincie Zeeland bekwaamt zich in het gebruik van iASSET en de Schouw app.