Provincie Utrecht verlengt de overeenkomst met iASSET

Provincie Utrecht verlengt de overeenkomst met iASSET

De provincie Utrecht heeft iASSET aangeschaft om haar assets (verhardingen, groen, kunstwerken, water, VRI, OVL, meubilair en verkeersmanagement) te beheren. Daarnaast gebruikt zij de iASSET schouw App voor schouw, inspecties en meldingen en zijn we gezamenlijk bezig met het inrichten van het volledige storingen- en meldingenproces omtrent de assets Verkeersmanagement, VRI en OVL.

Wij zijn blij te vermelden dat de Provincie Utrecht binnen het kader van de overeenkomst deze verlengt met 2 jaar. Dit geeft zowel ons als de provincie tijd om nóg meer met iASSET te gaan doen en de processen verder op elkaar af te stemmen. De komende tijd zal de focus liggen op het verder inkaderen van de BGT in iASSET en het verder inrichten van de processen omtrent het op orde houden van de data. Dit helpt de provincie met het genereren van een steeds betere en actuelere onderhoudsplanning. De focus ligt hierbij de komende periode op de meerjarenonderhoudsplanning t/m 2022.

Naast dat de provincie gebruik maakt van onze applicatie, maakt zij ook gebruik van de dienstverlening en advisering die iASSET aanbiedt. Onze consultants helpen met het verder inrichten van alle processen en begeleiden de provincie met het verdere gebruik van iASSET in de organisatie.

Wij kijken uit naar het resultaat wat deze samenwerking de komende jaren nog verder gaat opleveren.

Deel dit nieuws item:
zzzzzz
Provincie Utrecht verlengt de overeenkomst met iASSET