Nóg sneller inspecteren met de iASSET Schouw app

Nóg sneller inspecteren met de iASSET Schouw app

Een NEN-2767, CROW-146, LI 93-50, VTA of CROW-323 inspectie en/of al je eigen inspectieformulieren? Je voert ze allemaal razendsnel uit (vaak binnen 3 klikken) op je mobiele device met de Schouw app van iASSET.

We hebben het al eerder aangekondigd; de inspectiemogelijkheden van onze Schouw app worden uitgebreid. Naast de hiervoor genoemde standaardinspecties, kun je nu ook je eigen inspectieformulieren samenstellen, inclusief de bijbehorende pull-down menu’s. En voor velen misschien nog wel belangrijker, er zijn kleuren toegevoegd. Je kunt nu zelf instellen welke kleur een object moet krijgen als de inspectie is uitgevoerd.

Heb je heel veel verschillende objecten/onderdelen die dicht bij elkaar liggen en waarbij de GPS-coördinaten niet onderscheidend genoeg zijn, dan biedt de mogelijkheid om QR-codes te scannen uitkomst. Op het terrein van TATA Steel maken we daar bijvoorbeeld gebruik van.

De inspectieresultaten kunnen ook aangevuld worden met een hersteladvies.
Inspecties in een gebied waar je een wat minder goede ontvangst hebt is geen probleem, de data wordt lokaal opgeslagen en naar iASSET gestuurd zodra de verbinding weer hersteld is. Jij kunt je focussen op de inspecties, wij doen de rest.

Omdat het een ‘Native app’ betreft werkt de app zeer snel! Door filtering en clustering blijven de hoeveelheid informatie op het scherm en de snelheid van de applicatie onder controle. Je kunt dus leuker én makkelijker inspecteren met iASSET! De hierna volgende schermafdrukken geven een impressie van de werking van de app.

Deel dit nieuws item:
zzzzzz
Nóg sneller inspecteren met de iASSET Schouw app