Met iASSET voor de Nederlandse Bouwprijs genomineerde projecten beheren

Het project iLent is genomineerd voor de Nederlandse Bouwprijs 2017 in de categorie Civiele Kunstwerken. Om een probleem met hoogwater op te lossen is de dijk bij Lent 350 meter landinwaarts verplaatst. De nieuwe waterkering is deels uitgevoerd in de vorm van een kade die ruimte biedt aan allerlei activiteiten. In de Waal is een eiland ontstaan dat is ingericht als rivierpark waar mensen kunnen ontspannen en genieten. Dit park vormt een nieuw deel van de stad. Het eiland / rivierpark wordt ontsloten door drie nieuwe bruggen. De jury constateert dat Nijmegen erin is geslaagd met groot vakmanschap een enorme meerwaarde voor stad en ommelanden te creëren.

Dura Vermeer onderhoudt vanuit het contract het gebied en gebruikt voor het beheer en onderhoud van dit nieuw gebouwde gebied iASSET. Niet alleen de civiele constructies, maar ook alle andere assets in dit gebied zijn in iASSET ingeladen.

Meer informatie over de nominatie vind je hier: http://www.denederlandsebouwprijs.nl/nl-NL/Bezoeker/Genomineerden-2017/Categorie-Civiele-Kunstwerken.aspx
Leuker kunnen we het wel maken, en makkelijker ook!

iASSET beheer eenvoudig gemaakt

Heeft u onze promotiefilm al gezien?: http://vimeo.com/123107691
Voor demo, kosten en gebruiksvoorwaarden: www.iasset.nl
Word lid van onze LinkedIn groep: http://tinyurl.com/iASSETonLinkedIn

Deel dit nieuws item:
zzzzzz
Met iASSET voor de Nederlandse Bouwprijs genomineerde projecten beheren