iASSET draait nu op ALLE (mobiele) platformen

Zoals je weet, draait iASSET al een poosje op mobiele iOS en Android apparaten. Daarmee is iASSET dus beschikbaar op de meeste mobiele apparaten. Enige tijd geleden vroeg de provincie Zeeland of er ook een app voor het Windows platform beschikbaar was. Toen konden we daar nog geen goed antwoord op geven.
Inmiddels draait iASSET op ALLE (mobiele) platformen. iOS, Android, Windows, Linux, uCOS (dus zelfs op e-readers), het maakt allemaal niet meer uit.
Je vraagt je af hoe we dat gedaan hebben? We hebben alle moderne technieken uit de kast gehaald en iASSET onder andere “responsive” gemaakt. De gebruikersinterface is volledig aangepast voor mobiel gebruik. Hierdoor zijn alle knoppen makkelijk aanklikbaar en toont iASSET, afhankelijk van de grootte van je scherm, meer of minder informatie. De belangrijkste informatie wordt daarbij uiteraard altijd getoond. Groot voordeel is nu ook dat de mobiele versie altijd gelijk is aan de normale browser versie.
Sterker nog ….. er is nu nog maar 1 iASSET versie. Een update van de software wordt hierdoor onmiddellijk doorgevoerd in de normale browser versie en in de versie in de App Store en de Google Play Store. Voor ons lekker makkelijk en daardoor voor jou als gebruiker minder foutgevoelig.

iASSET beheer eenvoudig gemaakt.
Voor prijslijst, demo en gebruiksvoorwaarden: www.iasset.nl
Word lid van onze LinkedIn groep: http://tinyurl.com/iASSETonLinkedIn

Deel dit nieuws item:
zzzzzz
iASSET draait nu op ALLE (mobiele) platformen