iASSET CROW gecertificeerd

Heeft iedereen een goede vakantie gehad? Wij hopen het van harte. Met ingang van afgelopen week houden wij je weer graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen omtrent iASSET. Voor ons was de vakantie in ieder geval een prima periode van relaxen, maar …… ook hard werken. Het Beheer van de Openbare Ruimte gaat immers 24/7 door, en dat geldt dan natuurlijk ook voor iASSET.

En het resultaat van dit harde werken ontvingen wij op 3 september bij de post: het certificaat Keurmerk voor de CROW-Systematiek Wegbeheer. We zijn er best een beetje trots op. Klik hier om het certificaat te bekijken

Zoals jullie al weten kun je eenvoudig overstappen door middel van het exporteren van een SUF.weg bestand van een ander beheerpakket en dat simpelweg te importeren in iASSET. En dit CROW certificaat geeft je nu ook nog eens de zekerheid dat de uitkomsten van iASSET, 100% in overeenstemming zijn met die van je oude beheersysteem.

Waarom nog wachten? Stap vandaag nog over op iASSET en ga er gegarandeerd qua prijs, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid op vooruit!

iASSET beheer eenvoudig gemaakt.Voor prijzen, demo en gebruiksvoorwaarden: www.iasset.nl
Word lid van onze LinkedIn groep: http://tinyurl.com/iASSETonLinkedIn

 

Deel dit nieuws item:
zzzzzz
iASSET CROW gecertificeerd