Het werken met kaarten nog eenvoudiger gemaakt in iASSET

Was dat mogelijk dan? Oordeel zelf.

  • De (BGT) objecten op de kaart zien er fraaier uit. Als je ze selecteert worden ze duidelijk(er) zichtbaar.
  • Als ingezoomd wordt op de objecten verschijnen de object labels. Ook kun je dit verder naar eigen inzicht configureren.
  • Het lokaal laden van objecten is toegepast in alle (fusion) domeinen. Lokaal laden van objecten versnelt het oproepen van de gegevens. Het verbetert de weergave van multipart polygonen. Omdat er meer werk in je browser plaatsvindt kan het opbouwen van de kaart wel wat trager worden. We adviseren meer gebruik te maken van de interactieve kaart en alleen de zaken te tonen die nodig zijn.
  • ​Geselecteerde (vlak- en lijn-) objecten op de kaart worden nu vetter weergegeven. Hetgeen het werken met iASSET nog sneller en eenvoudiger maakt.
  • ​De volgorde van de objecten op de kaart​ is aangepast: puntobjecten liggen boven op lijnobjecten en die liggen dan weer bovenop de polygonen. Hierdoor zijn punten en lijnen beter te selecteren. Dit werkt alleen als de objecten lokaal worden geladen.
  • We kunnen nu naast HTML, XLS en PDF ook CSV exporteren en importeren. Met CSV is het proces sneller. Daarnaast geeft het invulling aan de wens van de overheid om open source te gebruiken. Bijna geen enkel bedrijf geeft daar invulling aan …. iASSET wel!!
  • Als je het veld “uitstel” (in een tijdseenheid) bij het aanpassen van een onderhoudsproject gebruikt worden de waarden nu automatisch opnieuw doorgerekend in het meerjarenoverzicht. Wel zo makkelijk toch?

Met een zekere regelmaat kijk ik trots naar iASSET en denk: "kan het nog beter?” En iedere keer opnieuw slagen die geweldige iASSET ontwikkelaars er in om het toch nog weer verder te verbeteren. Het maakt niet uit op welke stoel je zit, als je met iASSET te maken krijgt merk je dat we niet voor niets zeggen: Leuker kunnen we het wel maken, en makkelijker ook!

Heeft u onze promotiefilm al gezien?: http://vimeo.com/123107691
Voor demo, kosten en gebruiksvoorwaarden: www.iasset.nl
Word lid van onze LinkedIn groep: http://tinyurl.com/iASSETonLinkedIn

 

Deel dit nieuws item:
zzzzzz
Het werken met kaarten nog eenvoudiger gemaakt in iASSET