Globespotter in iASSET

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest om de Cyclomedia Globespotter in iASSET te integreren. In de afgelopen update is deze ontwikkeling uitgerold in de applicatie. Met deze functionaliteit is het mogelijk om de objecten die in jouw domein zitten, in te laden in de kaartomgeving van Cyclomedia. De combinatie van beide systemen maakt het mogelijk om bijvoorbeeld inspecties uit te voeren vanachter je beeldscherm. In het ene scherm loop je door de je gebied heen, terwijl op het andere scherm een inspectiescherm geladen wordt. Zodra een object in Globespotter aangeklikt wordt, herkent iASSET het object en laadt automatisch het inspectiescherm.

Inspecties doen vanachter je bureau wordt zo wel heel gemakkelijk gemaakt. Naast het uitvoeren van inspecties is het ook mogelijk om bijvoorbeeld gepland onderhoud in iASSET gelijk in beeld te krijgen.

Deze ontwikkeling is alleen mogelijk omdat zowel iASSET als Globespotter volledig in de cloud werken en beide gebruik maken van API’s waarmee het mogelijk is om systemen beter te integreren. Daar profiteert u als gebruiker dan weer van! Gebruik maken van het systeem is eenvoudig. Door op een object op de kaart te klikken en in het keuzemenu “CROW 323 - Globespotter” aan te klikken, wordt de module opgestart. Uiteraard moet je wel een Cylcomedia licentie hebben om hiermee te kunnen werken.

Deel dit nieuws item:
zzzzzz
Globespotter in iASSET