Gebruikersdag iASSET 2019

Ieder jaar organiseert iASSET voor haar gebruikers een gebruikersdag. Tijdens dit terugkerend event delen wij met elkaar gebruikerservaringen en bepalen wij de scope voor het nieuwe jaar. Wij vinden de inbreng van onze gebruikers belangrijk en wij nemen de kennis en input graag mee in de doorontwikkeling van het beheerpakket.

Dit jaar heeft onze gebruikersdag plaatsgevonden op een unieke locatie in Spoorwegmuseum in Utrecht. Hierbij waren ongeveer 80 gebruikers aanwezig, waaronder ook de Vlaamse overheid.

Wij zijn de dag gestart met een terugblik op 2018, waarbij wij de gebouwde functionaliteiten hebben laten zien. In de middag zijn wij doorgegaan met een viertal workshops:

  1. Meldingen openbare ruimte
  2. Rapportage tools
  3. Assetmanagement
  4. Inspectieflows

Tijdens de workshops hebben wij met de gebruikers de ontwikkelwensen doorgenomen en deze geprioriteerd. De prioritering is voor ons van belang, zodat wij weten welke ontwikkelingen onze gebruikers belangrijk vinden.

Wij hebben de dag afgesloten met een presentatie over ons laatste product iASSENSE. Met iASSENSE is het mogelijk om met sensoren constant de functionele kwaliteit van verhardingen en kunstwerken te monitoren en deze gegevens te verwerken in iASSET.

Wij kijken terug naar een intensieve en geslaagde gebruikersdag. Graag willen wij de aanwezige bedanken voor de enthousiaste bijdrage en wij zien iedereen graag terug op de gebruikersdag in 2020.

Deel dit nieuws item:
zzzzzz
Gebruikersdag iASSET 2019