Door het verhogen van de rioolbelasting beschik je over meer geld om wateroverlast te bestrijden en dan …………?

Een van de effecten van de klimaatverandering is dat het meer gaat regenen. Tachtig procent van de gemeenten verwacht dat daarom de rioolbelasting omhoog moet zodat de overlast door de toegenomen regenval beperkt kan worden. Zo blijkt uit de Gemeentelijke Barometer van de Fysieke Leefomgeving 2015.

Maar wat doe je daarna? Dan heb je een budget ter beschikking, maar waar besteed je dat dan aan? In het geval van nieuwbouw en herinrichting kun je dat uiteraard besteden aan tijdelijke opvang of omleiding van regenwater. Maar wat doe je met de bestaande rioleringen? En kun je maatregelen aan je riolering combineren met het onderhoud van de bovenliggende weg? Allemaal vragen die de opdrachtgevers van iASSET met een paar drukken op de knop kunnen beantwoorden.

Zoals jullie weten werken KIKKER van Riodesk en iASSET naadloos samen. Maar deze functionaliteit is nu ook opgenomen in iASSET zelf. In beide gevallen is het eenvoudig mogelijk om het onderhoud van het riool en de weg op elkaar af te stemmen.

iASSET beheer eenvoudig gemaakt.
Voor prijzen, demo en gebruiksvoorwaarden: www.iasset.nl
Word lid van onze LinkedIn groep: http://tinyurl.com/iASSETonLinkedIn

03 juni 2015

Deel dit nieuws item:
zzzzzz
Door het verhogen van de rioolbelasting beschik je over meer geld om wateroverlast te bestrijden en dan …………?