De toegevoegde waarde van een goed Asset Management systeem

Onlangs publiceerde Cobouw een leuk artikel: een interview met gedeputeerde Jaap Lodders en zijn ambtelijke collega's Jack de Rijke en Gerrit Kijkindevegte van de provincie Flevoland. Een heel leuk en goed leesbaar artikel, dat wij jullie van harte aanbevelen.
Een artikel dat ons met name aanspreekt omdat de provincie Flevoland onze software en app heeft gebruikt om van 'Van rode lantaarndrager naar kopgroep' te komen. Zie ook een ander artikel met voornoemde titel op onze site.

Enkele leuke quotes uit het Cobouw artikel:
* Hoe meer je weet, hoe makkelijker prioriteren wordt, hoe sneller je met projecten kunt schuiven. De Rijke: “Het systeem geeft aan wanneer je iets moet aanpakken. Dat inzicht heeft nu iedereen. Van toezichthouder tot bestuurder. En het mooie is dat er nu ook extra geld voor onderhoud is gereserveerd. De komende jaren is het budget vastgesteld op jaarlijks 18 miljoen euro waar we op 12 miljoen zaten.”

* Tijdens een ritje richting de Houtribweg bewijst hij zijn toegevoegde waarde. “Kijk, daar ontbreken twee hectometerpaaltjes. Via mijn app kan ik daar zo direct melding van maken”, glundert hij. “Dat scheelt me weer mailtjes sturen.”

Maar waarom lees je niet het hele artikel? http://www.cobouw.nl/artikel/1635046-de-stille-lasten-voorbij

iASSET beheer eenvoudig gemaakt.
Voor prijslijst, demo en gebruiksvoorwaarden: www.iasset.nl
Word lid van onze LinkedIn groep: http://tinyurl.com/iASSETonLinkedIn

12th October 2016

Deel dit nieuws item:
zzzzzz
De toegevoegde waarde van een goed Asset Management systeem