Croon besluit om iASSET te gebruiken als sales tool

Jullie weten natuurlijk allemaal al dat je met iASSET eenvoudig je objecten beheert. Groen, wegen, kunstwerken, rioleringen, openbare verlichting, gebouwen enzovoorts. Croon GBBS (onderdeel van Croon Elektrotechniek) raakte onder de indruk van de (mobiele) eenvoud van iASSET en besloot iASSET in te gaan zetten als Sales Tool.

De eisen werden als volgt geformuleerd:

  • Tijdens de sales fase moet eenvoudig kunnen worden aangegeven welke componenten waar aangebracht moeten worden.
  • De tekeningen moeten snel en eenvoudig kunnen worden gedeeld met de klant en de afdelingen engineering, uitvoering en service.
  • Het moet geen uitgebreide training vragen, moet intuïtief en eenvoudig in gebruik zijn. Een instructie van 2 uur moet volstaan om aan de slag te kunnen.
  • Een tool die ook geschikt is voor tablets en smartphones (iOS, Android, Windows).
  • De projectgegevens moeten op een flexibele wijze kunnen worden geëxporteerd in een open formaat (CSV, XML, Excel, SQL database met ODBC/OLE DB, …).

Aan ieder object in iASSET hangt een eigen archief. Daarin kun je foto’s, tekeningen, berekeningen, bestekken etc. etc. opnemen. Door de functionaliteit daarvan enigszins uit te breiden konden we vrij eenvoudig aan alle eisen van Croon tegemoet komen. Inmiddels heeft Croon de wijzigingen in iASSET enthousiast geaccepteerd en is er een pilot gestart.

We zeggen niet voor niets: iASSET leuker kunnen we het WEL maken, en makkelijker OOK!

iASSET beheer eenvoudig gemaakt.Voor prijzen, demo en gebruiksvoorwaarden: www.iasset.nl
Word lid van onze LinkedIn groep: http://tinyurl.com/iASSETonLinkedIn

Deel dit nieuws item:
zzzzzz
Croon besluit om iASSET te gebruiken als sales tool