iASSET voor AMREF Flying Doctors

Van 7 tot 14 oktober 2017 organiseert AMREF Flying Doctors de Africa Classic. Een mountainbike tocht om en over de Kilimanjaro met een kleine honderd deelnemers, 6 dagen, 400 kilometer met 4.500 hoogtemeters. Dit allemaal voor het goede doel: geld inzamelen (streefbedrag een half miljoen euro) voor een betere gezondheid en daardoor minder armoede in Afrika. iASSET zal met een team van 2 man (Robbert Bloksma en Fred Westenberg) deelnemen aan deze uitdagende tocht.

Waarom ondersteunt iASSET AMREF Flying Doctors?
Hoewel iASSET een van oorsprong Nederlands bedrijf is, is het ook een internationaal bedrijf. Het programmeren van onze software gebeurt in Bulgarije. Een land waar nogal het een en ander kan verbeteren als het gaat om leefomgeving en dan met name die van kinderen in de onderste lagen van de bevolking. iASSET heeft zich dit aangetrokken en probeert al jaren bij te dragen aan een betere leefomgeving van vooral kinderen.
Ook AMREF Flying Doctors heeft zich als doel gesteld om de situatie van de bevolking te verbeteren onder het mom van: “gezonde mensen en daardoor minder armoede”.
De directie van iASSET heeft in het verleden al eens ervaren dat de inzet van gezonde sporters ten behoeve van de gezondheid van anderen veel voldoening geeft en heel goed werkt. Omdat ze ook grote fietsliefhebbers zijn is deelname aan de Africa Classic een niet meer dan logische stap.

Sponsors
Naast een groot aantal veelal particuliere sponsoren hebben de volgende bedrijfssponsoren besloten ons te ondersteunen; namens AMREF Flying Doctors zijn wij hen daar dankbaar voor:
AZHollink Transmissions
BDH, Strategy in Energy
Buro Schrab, Slim Rioolbeheer
Donkergroen, Vrij spel voor de beleving
Aequator Groen & Ruimte
GAW Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten
IT Firm
Actief Werkt!
Delphi Werving & Selectie
De Oplossing, Verdraaid Simpel
Inkoop Strateeg
SealteQ, Beschermt en Behoudt
Stratinn, In synergie met techniek
Matrix, alles voor uw ICT!
Service Groep
Ingenieursbureau Westenberg

Hoe kunt u ons sponsoren?
Ga nu naar: https://www.africaclassic.nl/iasset-for-flying-doctors en sponsor ons!! Voor een betere gezondheidszorg in Africa! Het volledige bedrag komt ten goede aan AMREF Flying Doctors.

Deel dit nieuws item:
zzzzzz
iASSET voor AMREF Flying Doctors